Monday, December 20, 2021

Essä om elefanten

Essä om elefanten



Det är ett mycket användbart djur även efter döden, armband är gjorda av ben och betar. Den kan leva i många år från till år. Den kan tränas mycket enkelt beroende på användningen i cirkus, zoo, transport, lasttransport, etc. Vi har skrivit en uppsats om min husdjurshund för cla. Det är känt som ett intelligent djur och gynnar människan på många sätt. De är väldigt duktiga och uppsats om elefanten. Hem Uppsatsämnen Sekretesspolicy Om mig Kontakta oss.





Lång och kort uppsats om Elephant på engelska



Elefanter är de största landdjuren med distinkta kroppsdelar. De har stora fläktliknande öron och långa utsträckta tänder som kallas betar. På grund av sina distinkta betar kallas de ofta tuskar. Elefanter är vilda djur; men de är också domesticerade av människor för att huvudsakligen utföra mödosamma uppgifter. Kolossala kroppsdelar ger elefanterna en enorm fysisk styrka över människor, så de är tämda och gjorda för att utföra ansträngande och utmanande uppgifter. Elefanter har en distinkt social struktur som visar känslor av medkänsla, kärlek och omsorg för familjemedlemmarna. Alla elefantuppsatser nedan är skrivna med mycket enkla ord och lätta meningar under olika ordgränser.


Studenter kan välja vilken som helst av uppsatserna nedan enligt deras uppsats om elefanten och krav:. Elefant är ett väldigt stort djur. Den lever i skogen men är också ett sällskapsdjur. Vissa människor håller det hemma som ett husdjur för att tjäna pengar genom cirkus. Det hålls också i djurparken för att öka djurparkens ära och intresset för barn. Den har en stor kropp med fyra ben som pelare, två fläktliknande öron, en lång bål, en kort svans och två små ögon. En elefanthane innehåller två långa vita tänder som kallas betar. Den kan äta mjuka gröna blad, växter, spannmål, etc. Det är ett mycket användbart djur för mannen och visade sig vara en god vän för mänskligheten eftersom det utför många funktioner som att tjäna pengar, bära tunga laster, etc. Den har lång livslängd och lever runt hundra år.


Elefanten är det största djuret på landet, uppsats om elefanten. Det anses också vara det starkaste djuret på landet, uppsats om elefanten. I allmänhet är det ett vilt djur men kan leva som ett husdjur efter ordentlig träning i djurparken eller med människan hemma. Det har visat sig vara ett användbart djur för mänskligheten. Det är ett djur med stor kropp som vanligtvis finns i den grå färgen. Dess ögon är ganska små i jämförelse med kroppen. Den har en lång bål och en kort svans. Den kan plocka upp en rad saker mycket lätt genom sin bål som en liten nål och uppsats om elefanten tunga träd eller laster.


Den har två långa vita betar på varje sida av stammen. Elefanter lever i djungeln och äter vanligtvis små kvistar, löv, halm och vilda frukter, men en elefant kan också äta bröd, bananer, sockerrör, etc. Det är ett rent vegetariskt vilddjur. Nuförtiden används de av folket för att bära tunga laster, på cirkus, lyfta stockar etc. I den uppsats om elefanten tid, användes de av kungar och hertigar i krig och strider. Den lever i långa år mer än år. Det är mycket uppsats om elefanten djur även efter döden armband är gjorda av ben och betar.


Elefant är det största djuret på landet. Den lever i skogen men kan vara ett husdjur efter ordentlig träning. Den kan vara mer än åtta fot hög. Dess stora och tunga kropp stöds av de starka pelarliknande benen. Den tar hjälp av sin långa stam för att äta löv, växter, frukter eller träd. I allmänhet finns två typer av elefanter på land. Det afrikanska vetenskapliga namnet är Loxodonta africana och det asiatiska vetenskapliga namnet är Elephas maximus. Dess stora hängande öron ser ut som en solfjäder och benen som en pelare. Den har en lång stam fäst med mun och två betar på varje sida. En elefants snabel är mycket flexibel och stark och känd som ett multifunktionsorgan.


Det används för att mata, bada, andas, uttrycka känslor, slåss etc av elefanten. Afrikanska elefanter är lite större och mörkare i färgen än de asiatiska elefanterna. De har också mer framträdande öron. Elefanter finns vanligtvis i Indien, uppsats om elefanten, Afrika, Sri Lanka, Burma och Siam. De gillar i allmänhet att leva i en flock och blir väldigt förtjusta i vatten. De kan bra om simning. Eftersom de är ett växtätande djur är de beroende av växter i skogen för att tillgodose sitt matbehov. De flyttar till byar uppsats om elefanten andra bostadsplatser i brist på mat i skogen eller på grund av avskogning.


Det är känt som ett intelligent djur och gynnar människan på många sätt. Elefant är ett starkaste och största djur på jorden. Det är ganska känt för sin stora kropp, intelligens och lydiga natur. Den lever i djungeln men kan tränas och användas av människor för olika ändamål. Dess speciella egenskaper är fyra pelare som ben, två solfjädrar som öron, två små ögon, en kort svans, en lång bål och två långa vita betar. Elefanten äter löv, stam av bananträd, gräs, mjuka växter, nötter, frukter, uppsats om elefanten, etc i djungeln. Den lever mer än hundra och tjugo år.


Den finns i Indien i den täta djungeln i Assam, Mysore, Tripura, etc. Generellt är elefanter av mörkgrå färg, men vita elefanter finns också i Thailand. Elefant är ett intelligent djur och har god inlärningsförmåga. Det kan tränas väldigt enkelt uppsats om elefanten till användning i cirkus, uppsats om elefanten, djurpark, transport, bära laster osv. Den kan bära tunga stockar av timmer till en lång sträcka från en plats till en annan. En tränad elefant kan utföra olika uppgifter som förtjusande aktiviteter på cirkus, uppsats om elefanten, etc. Den kan vara väldigt arg vilket skapar fara för mänskligheten eftersom den kan förstöra vad som helst. Det är ett användbart djur även efter döden eftersom dess bete, hud, ben, etc används för att göra kostsamma och konstnärliga föremål.


Elefant är ett väldigt stort vilddjur som lever i en djungel. Det ser ganska fult ut men mest gillat av barnen. Den har en stor tung kropp och kallas kungligt djur. Den kan vara mer än 10 fot hög. Den finns i grov mörkgrå färg med mycket hård hud. I andra länder finns det också i vit färg. Dess långa och flexibla bål hjälper till med matning och andning, uppsats om elefanten, bada och lyfta tunga lass. Dess två stora öron hänger som stora fans. Dess fyra ben är mycket starka och ser ut som pelare. Elefanter finns i skogarna i Indien Assam, Mysore, uppsats om elefanten, Tripura, etc. Ceylon, Afrika och Burma.


Elefanter gillar att leva i grupper om hundratals ledda av en stor hanelefant i djungeln. Det är ett mycket användbart djur för mänskligheten hela livet och även efter döden. Dess olika kroppsdelar används för att göra värdefulla saker över hela världen. Ben och betar av elefanter används för att göra krokar för borstar, knivskaft, kammar, armringar inklusive andra snygga saker. Den kan leva i många år från till år, uppsats om elefanten. Att ha en elefant hemma är mycket kostsamt som en vanlig människa inte har råd med. Den har en väldigt lugn natur men när den retas kan den vara väldigt arg och farlig eftersom den kan förstöra allt, även döda människor.


Det är känt som intelligent och troget djur eftersom det förstår varje tecken på djurhållaren efter träning. Den lyder sin vårdare väldigt uppriktigt till döden. Det finns två typer av elefanter, afrikanska och indiska. Afrikanska elefanter är ganska större än indiska elefanter. Både afrikanska elefanthanar och honor har betar med skrynklig grå hud och två spetsar i slutet av bålen. Indiska eller asiatiska elefanter är ganska mindre än afrikanska elefanter med puckelrygg och bara en spets i slutet av snabeln. En elefant är väldigt smart, uppsats om elefanten, lydigt och största djuret på jorden. Det finns i Afrika och Asien. I allmänhet finns den i grå färg men vit i Thailand. Elefanthonor är vana vid att leva i grupper men elefanthanar ensamma.


Elefanter lever långt liv mer än uppsats om elefanten. De lever vanligtvis i djungler men ses också i djurparken och cirkusen, uppsats om elefanten. De kan växa runt 11 fot i höjd och 13, pounds vikt. Den största elefanten någonsin har uppmätts till 13 fot i höjd och 24, pounds i vikt. En enskild elefant kan äta kilo mat och dricka 30 liter vatten dagligen. Elefanthuden blir en tum tjock men mycket känslig. En elefanthane börjar leva ensam när han blir vuxen, men honan bor i gruppen äldsta honan i en grupp som kallas matriark. Trots att de har intelligens, utmärkt hörförmåga och gott luktsinne, har elefanter dålig syn.





ny essä



Dess ögon är ganska små i jämförelse med kroppen. Den har en lång bål och en kort svans. Den kan plocka upp en rad saker mycket lätt genom sin stam som en liten nål och mycket tunga träd eller laster. Den har två långa vita betar på varje sida av stammen. Elefanter lever i djungeln och äter vanligtvis små kvistar, löv, halm och vilda frukter, men en elefant kan också äta bröd, bananer, sockerrör, etc. Det är ett rent vegetariskt vilddjur. Nuförtiden används de av folket för att bära tunga laster, på cirkus, lyfta stockar etc. Under den antika tiden användes de av kungar och hertigar i krig och strider. Den lever i långa år mer än år.


Det är ett mycket användbart djur även efter döden, armband är gjorda av ben och betar. Elefant är det största djuret på landet. Den lever i skogen men kan vara ett husdjur efter ordentlig träning. Den kan vara mer än åtta fot hög. Dess stora och tunga kropp stöds av de starka pelarliknande benen. Den tar hjälp av sin långa stam för att äta löv, växter, frukter eller träd. I allmänhet finns två typer av elefanter på land. Det afrikanska vetenskapliga namnet är Loxodonta africana och det asiatiska vetenskapliga namnet är Elephas maximus. Dess stora hängande öron ser ut som en solfjäder och benen som en pelare. Den har en lång stam fäst med mun och två betar på varje sida.


En elefants snabel är mycket flexibel och stark och känd som ett multifunktionsorgan. Det används för att mata, bada, andas, uttrycka känslor, slåss etc av elefanten. Afrikanska elefanter är lite större och mörkare i färgen än de asiatiska elefanterna. De har också mer framträdande öron. Elefanter finns vanligtvis i Indien, Afrika, Sri Lanka, Burma och Siam. De gillar i allmänhet att leva i en flock och blir väldigt förtjusta i vatten. De kan bra om simning. Eftersom de är ett växtätande djur är de beroende av växter i skogen för att tillgodose sitt matbehov.


De flyttar till byar och andra bostadsområden i brist på mat i skogen eller på grund av avskogning. Det är känt som ett intelligent djur och gynnar människan på många sätt. Elefant är ett starkaste och största djur på jorden. Det är ganska känt för sin stora kropp, intelligens och lydiga natur. Den lever i djungeln men kan tränas och användas av människor för olika ändamål. Dess speciella egenskaper är fyra pelare som ben, två solfjädrar som öron, två små ögon, en kort svans, en lång bål och två långa vita betar. Elefant äter löv, stam av bananträd, gräs, mjuka växter, nötter, frukter, etc i djungeln. Den lever mer än hundra och tjugo år. Den finns i Indien i den täta djungeln i Assam, Mysore, Tripura, etc.


Generellt är elefanter av mörkgrå färg, men vita elefanter finns också i Thailand. Elefant är ett intelligent djur och har god inlärningsförmåga. Den kan tränas mycket enkelt beroende på användningen i cirkus, zoo, transport, lasttransport, etc. Den kan bära tunga stockar av timmer till en lång sträcka från en plats till en annan. En tränad elefant kan utföra olika uppgifter som förtjusande aktiviteter på cirkus, etc. Den kan vara väldigt arg vilket skapar fara för mänskligheten eftersom den kan förstöra vad som helst. Det är ett användbart djur även efter döden eftersom dess bete, hud, ben, etc används för att göra kostsamma och konstnärliga föremål.


Elefant är ett väldigt stort vilddjur som lever i en djungel. Tjurelefanter har betar, som är en förlängning av deras tänder på båda sidor av stammen. Elefanter äter vanligtvis hela dagen och kan konsumera upp till kg mat på en dag. Dessutom älskar de vatten och är mer benägna att hitta nära en vattenkälla. Elefanter är också mycket sociala djur och lever i små till stora grupper bestående av hanar, honor och kalvar. Familjens äldsta och förmodligen starkaste elefanthuvud. Deras beteende i en grupp liknar det hos människor, det vill säga att de visar hänsyn, stöd, tillgivenhet och skydd mot varandra.


Ibland upptäcks också herrelösa tjurelefanter som inte tillhör någon klan. Tjurelefanter i mast har en stor produktion av reproduktiva hormoner, vilket gör dem extremt aggressiva. Tre distinkta arter av elefanter är för närvarande erkända över hela världen. De är enligt beskrivningen nedan-. Denna art av elefanten är den största av dem alla och kan nå upp till en axelhöjd på 4 meter. Både hanar och honor har betar som växer först vid en ålder av år. Som namnet antyder finns denna art i Afrika. De bebor gräsmarker, våtmarker och skogsmarker. Tjurelefanter lever vanligtvis i stora ungkarlsgrupper. Denna art av afrikansk elefant bor i Västafrika och Kongobäckenet.


Det är den överlägset minsta av alla arter som når upp till en axelhöjd på 2. Både hanar och honor har nedåtriktade betar medan hanar har större betar. Den livnär sig på löv, frukter och frön, etc. Den asiatiska elefanten distribueras tillsammans med Asien och finns i länder som Indien, Nepal, Kina, Bhutan, Sri Lanka, Bangladesh, Indonesien, etc. Den är listad som utrotningshotad och jakten på asiatiska elefanter är förbjuden enligt lag i flera länder. Genomsnittliga asiatiska elefanthanar når upp till 2. En elefant är det största däggdjuret på jorden och spelar en betydande roll i en skogs ekologi.


Tidigare har elefanter tjuvjats för illegal handel; därför är de listade som hotade och skyddade enligt lag. Elefanter är infödda i den asiatiska och afrikanska kontinenten. Namnet på den kollektiva gruppen av elefanter kallas Memory. Elefanterna kan leva i flera år i naturen. Elefanter sörjer och blir ledsna när deras familjemedlem dör. Elefanter svettas inte eftersom de inte har svettkörtlar. Elefanter äter timmar om dagen och kan konsumera cirka kg mat varje dag. Jag är en författare utan någon speciell genre att välja på. Men jag gillar att skriva om frågor som berör den allmänna befolkningen. Jag älskar också att lära känna människor, samhällen och kulturer från nära håll.


Jag skriver för att tillfredsställa författaren i mig och även för att hålla dig uppdaterad om flera ämnen. Logga in på ditt konto. Dess ben är som pelare, och dess öron är som solfjädrar. Den har ett stort huvud med två mycket små ögon. Den har ett par vita betar. Den älskar att äta grenar av träd, bambu, löv och frukter. Det är ett rent vegetariskt djur. De vilda elefanterna är alltid mycket farliga. Men elefanterna gör många användbara arbeten. De kan bära tunga laster. En elefant som husdjur hålls i en djurpark eller cirkus. Det visar tricks på cirkusen. De är väldigt begåvade och trogna. Många värdefulla saker är gjorda av dess betar. Elefanten är det största levande djuret på landet. Den ser mörkgrå och ful ut också. Den har fyra pelarliknande ben, två mycket stora öron, två små ögon, en liten svans, två betar och en lång bål.


Elefantens snabel är som en människas hand. Den använder sin bål som en hand för att äta och arbeta. Den kan också bryta upp stora grenar med hjälp av sin stam. Det ses vanligtvis i skogen i Burma, Kambodja, Indien, Afrika och Thailand. I Indien finns det i Karnataka, Assam, Mizoram, Västbengalen och Arunachal Pradesh. Den elefantliknande att äta löv, trädgrenar, frukter etc. De gillar att bada och bada i floder och bäckar. Den är väldigt användbar när den är tämjad. Det hjälper oss att ta med oss ​​stora stockar från skogen. Den är väldigt lugn, djurisk men när den blivit arg eller sårad är den väldigt farlig. Efter elefantens död tillverkas vackra artiklar av dess betar och ben.


Kammar, knappar, prydnader och andra dekorativa saker är gjorda av dess betar. Förr i tiden användes de på slagfälten. Nuförtiden används elefanter i en djurpark eller på cirkus för offentlig show. Uppsats och stycke om ko. Uppsats och stycke om hund. Min sällskapshunduppsats. Uppsats om katt. Essä om häst.

No comments:

Post a Comment